How To Request

Please Read the rules Carefully before you submit your request. (Tolong baca peraturannya baik-baik sebelum mengajukan requestan).

 

f4603371b17172383649dca69499bcd6

 

Rules :

1. You didnt make another request with someone else./ Kamu engga ngerequest ditempat lain.

2. Please be patient because i have so many job to do./ Tolong bersabar karena jujur aku punya banyak kerjaan.

3. Please give me a credits./ Kasih credits ya kalo pake poster ku 🙂

4. You dont need to pay me./ Ini Gratis tanpa bayar tapi kalau kalian ingin memberi cerita gratis untuk saya. saya akan senang banget 😀

5. At least use the poster for two weeks./ Paling engga pake poster buatan saya selama 2 minggu setelah itu kalo mau diganti silahkan aja.

 

How To Request :

Please write this for applying your request.

1. The Story Title/Judul FF :

2. The Author Name/Nama Author:

3. The Cast(s)?Cast : Give the link of the cast image (it has to be in a large resolution) and if you want to use some ulzzang girl and dont know how to find the good ulzzang pict just tell me and im going to help you.(Give the characteristic of your cast)./Beri link gambarnya (harus yang resolusinya besar biar ga pecah) dan kalo kamu mau pake gambar ulzzang tapi ga ketemu-temu kasih tau saya biar saya bantu nyarinya(beritahu saya karakteristiknya).

4. Genre(s) :

5. The Background : Like tokyo tower or eifel or paris etc./Background yang pengen kamu pake digambar. Bisa polos ato terserah.

6. The poster theme : (Sad,sweet,gloom,fun,etc)/Tema posternya bisa ceria,kelam dll sesuaikan dengan cerita ya ^^

7. Something you want me to put : (rose petals,cloud etc)/Hal lain yang pengen ditambah misalnya kelopak bunga,buku ato yang lainnya.

8. a description of your story : (just a few words only)/deskripsi cerita ato kata-kata singkat aja kaya “You are my sky,my star and My heaven..”

 

N : It will take around 2 days or more to finish one poster, so please be patient guys./waktu pembuatan kurang lebih 2 hari jadi tolong bersabar ya karena saya kerja sendiri.

 

Thank You Guys.

//

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s